Не е необходимо да имате профил, за да направите поръчка в сайта ни. Ако имате регистрация, ще можете да следите историята на направените от Вас поръчки ще можете да получите отстъпки.

95% от поръчките са изпращани в рамките на 24 часа. Срокът за доставка е до 5 работни дни. Времето за реализация и доставка на поръчките не включва съботите, неделите и празничните дни. Щом пратката пристигне и бъде обработена в куриерска фирма Спиди, получавате съобщение с информация за доставката.

Когато правите поръчка при нас по телефона, автоматично получавате съобщение на посочения от Вас имейл адрес. Това означава, че поръчката е потвърдена.

Продуктът може да бъде върнат, ако при доставката на продукта бъде установено, че е неправилен или повреден. В такъв случай няма да получите продукта и куриерът ще го върне, а вие ще ни уведомите по имейл и ние ще ви изпратим нов.

След като добавите продукта в „Кошницата“, запишете кода в полето „Код за отстъпка“ и натиснете „Използвай талона“. Веднага след това отстъпката ще се отрази в поръчката Ви.